Csárda és étterem

Somogy szívében, Kaposvártól mindössze 15-20 percre található Kiskorpád, amelynek egy csöndes szigetén fekszik a Villa Curpad, Külső-Somogy egyik vendéglátó helye.

A Villa Curpadon a csodás természeti és a minőségi épített környezet harmonizál egymással, a birtok épületei egy két hektáros park közepén fekszenek, a vidék legnagyobb, három és fél hektáros horgásztava mellett.

A Villa Curpadon található épületegyüttes magába foglal egy 40 fős (természetesen kisebb-nagyobb létszámú szobákra osztott) szállást, egy 55 fős csárdát, egy 160 fős éttermet, egy 90 fős konferenciatermet és egy 250 főt is befogadni képes grillteraszt. Az itt felszolgált ételek minősége garantáltan magas színvonalú, olvassa el, mit írtak rólunk a hozzánk látogatók!

Ételeink egy falusi csárdától és étteremtől elvárhatóan finomak, bőségesek és jó minőségű alapanyagokból készülnek. Ha nálunk fogyasztja el ebédjét, vacsoráját, biztosan nem fog csalódni, és reméljük, hogy nemsokára visszajáró vendégeink közt láthatjuk.

Az étterem és a csárda környezete is minőségről és gondoskodásról tanúskodik – ezzel a két szóval tudnánk jellemezni egész üzletpolitikánkat, ez a vendéglátással kapcsolatban képviselt két alapelvünk. De – különösen a mai világban – nem felejtkezhetünk meg egy legalább ilyen lényeges szempontról: az alacsony árakról.

Éttermünkben és csárdánkban a magas színvonalú ételeket alacsony árszínvonalon kínáljuk. Nézze meg étlapunkat és itallapunkat, ahonnét előre kiválaszthatja, hogy a hagyományos magyar konyha mely ételét szeretné nálunk elfogyasztani! A kiváló ételekhez a Dunántúl minőségi borait kínáljuk a szekszárdi és a villányi borvidékről.

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

 

Csárda bejárata Kemence Terített asztal Külső látkép Megterített asztalok Előadóterem Folyosó Csárda Csárda belső hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő