Diákszállás

Somogy megye szívében, Kaposvártól alig néhány kilométerre található a Villa Curpad Vendégház, amely ideális szálláshely lehet egy diákcsoport számára, sőt akár egy csillagtúrával összekötött osztálykirándulás főhadiszállása is lehet.

A környéken Külső-Somogy legszebb tájai hívogatják felfedezésre a vendégeket, de egy osztály akkor is jól érezheti magát, ha ki sem mozdul a birtokról.

A kiránduló diákokat, osztályokat, nyári táborozókat vagy akár a népszerű szaktárgyi táborok résztvevőit is szívesen látjuk nálunk, és garantáljuk, hogy a környezetre, kiszolgálásra és legfőképp az árra biztosan nem lesz panaszuk!

A birtokon 40 diákot tudunk elszállásolni minden igényt kielégítő szobákban – a lepukkant szállás nem a mi profilunk, a "fiatalok, az a lényeg, hogy jól érezzék magukat, nem foglalkoznak ilyenekkel" mondatok nem a mi üzletpolitikánk.

Park, horgásztó

Ha valaki a szabadban szeretne táborozni, nyári táborban előadást tartani és hallgatni, természetesen erre is van lehetőség. Hatalmas, két hektáros parkunkban akár számháborúzni is lehet, de a vendégek sátrazhatnak is a gondozott, ápolt fák alatt.

A parkhoz rendezett és jól telepített, három és fél hektáros horgásztó tartozik, melynek hűvös partján jól esik üldögélni a nyári estéken – és a nálunk nyaraló fiatalok sincsenek elzárva a horgászás örömeitől!

A Villa Curpadhoz étterem, csárda és grillterasz is tartozik, ahol diák vendégeink éjszakába nyúlóan beszélgethetnek egy jó étel (vagy ital) társaságában.

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

 

Vendégház kívülről Belső rész, konyha Kandalló Konyha 2 Fürdőszoba, WC Szoba belső Udvar Szoba Ágyak hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő