Falusi turizmus, szállás

A falusi turizmus az egyik legtöbb kiaknázatlan lehetőséggel rendelkező idegenforgalmi ágazat hazánkban. Nyugaton sokkal többen töltik szabadidejüket saját hazájuk csöndes és varázslatos tájain, megismerve egy-egy kisebb-nagyobb tájegységet, az ott rejtőző értékeket és a természet szépségeit, vagy éppen rekreációs céllal vonulva el a világ elől és kerülve ki a zsúfolt strandokat és az unalmas modern művészeti múzeumokat.

Mi, a Villa Curpad Vendégház tulajdonosai mindent megteszünk, ami erőnkből telik, hogy ha valaki Kaposvár környékét és Somogy középső részét akarja megismerni, vagy egyszerűen csak menekülni akar a városból vagy lakhelyéről egy időre, akkor minél színvonalasabban pihenhessen: igényes szálláslehetőség megfizethető áron.

A falusi turizmus vonzereje abban rejlik, hogy sok mindent csinálhatunk, amit sehol máshol, semmilyen más helyen nem: ha elég az unalmas múzeumokból, templomokból, akkor kiránduljon egyet egy arborétumban, csónakázzon egy tavon, vagy nézzen meg valamilyen eldugott értéket, ahol nem kell tülekedni, belépődíjat fizetni, és ahol valóban önre figyelnek, hiszen a ritka vendéget mindig jobban szeretik és megbecsülik, mint a turistacsapdák masszáját. A hamisítatlan vidéki szállás csak Önre vár.

Ha Somogy falvainak értékeire, tájaira kíváncsi, vagy csak pihenne egyet egy olyan helyen, amely közel van a megye központjához, de mégis tökéletesen elvonulhat a világ elől, jöjjön el hozzánk, Kiskorpádra, élvezze szobáink kényelmet, ételeink ízeit, az igazi falusi szállás minden előnyét, hatalmas parkunk nyugalmát vagy a halfogás örömeit ápolt horgásztavunkon!

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

 

Vendégház kívülről Belső rész, konyha Kandalló Konyha 2 Fürdőszoba, WC Szoba belső Udvar Szoba Ágyak hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő