Munkásszállás

A munkásszállás kb. 50 fő kényelmes, minden igényt kielégítő elhelyezésére alkalmas.

Ha Kaposváron vagy a környéken dolgozik, és hosszabb időre kell szállást bérelnie, komoly költségekbe verheti magát, amely több problémát is felvet: ha ráterheli az ügyfélre, túl sokba fog kerülni a munka; ha lenyeli a szállás költségeit, a haszon java része elveszhet. Mi lenne tehát a megoldás? A Curpad Munkásszálló.

Kiskorpádon, Kaposvár mellett, Somogy megye közepén várjuk mindazokat, akik a megyeszékhelyen és attól nyugatra, Nagybajom, Kadarkút környékén dolgoznak, azonban nem akarják kifizetni a drága kaposvári szálláshelyeket, de nem adnák a fejüket arra sem, hogy a spórolásképpen lepukkant szobákat béreljenek. Ha valaki minőségi ellátásra és környezetre vágyik, de nem akar sokat költeni, nem könnyű megtalálni a megfelelő helyet. A Villa Curpad Munkásszállás tulajdonosai azt célozták meg, hogy kielégítsék a keresletet, és betömjék ezt a piaci rést.

Munkásszálló Somogy centrumában

Kis túlzással mondhatjuk, hogy mindenhez közel: Kaposvár is szinte a szomszédban van. Nem kell attól tartania, hogy amit nyer a réven, elveszti a vámon, vagyis a szállás olcsóbb, de az utazás miatt jelentősen több üzemanyag.

A központi elhelyezkedés nagy előny, de különösen büszkék vagyunk arra, ami nem a földrajzi fekvés, hanem az általunk befektetett munka eredménye. A Villa Curpad Szálló beépítésekor ügyeltünk, hogy olyan környezetet hozzunk létre, amely teljesen átértelmezi a munkásszállás fogalmát: szó sincs lelakott épületekről, igénytelen vizesblokkról, csapnivaló menzáról. A munka befejeztével minőségi környezetbe térhet haza pihenni, a munkásszállás épületei, a hozzá csatlakozó étterem, csárda és a természeti környezet is elsőrangú lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra és a feltöltődésre a napi munka után vagy a hétvégén.

Olcsó szállásainkon összesen mintegy 50 embert tudunk elhelyezni, akiket szeretettel várunk éttermünkben vagy csárdánkban reggelire és vacsorára, illetve munkaszüneti napjaikon természetesen ebédre is. Ételeinket nem is lehet egy napon említeni a munkásszállások semmitérő kosztjával: olvassa el, mit írtak rólunk és az általunk készített ennivalókról a hozzánk látogató kritikus újságírók. Nézze meg étlapunkat és itallapunkat, tekintse meg a fényképalbumot, és utána döntsön, hogy nálunk kívánja-e kipihenni a munka fáradalmait.

A munkásszállás épületei igényesen vannak felújítva, ehhez passzol az azokat körülvevő csodás környezet is. Két és fél hektáros gondozott parkunkban kiváló lehetőség nyílik a pihenésre, sőt ha valaki szeret horgászni, hatalmas, jól telepített horgásztavunk partján a munka szünetében aktívan is pihenhet.

Kapcsolat

Telefon: 36 82 713 099

Mobil: 36 70 323 6900

E-mail: info@villacurpad.hu

 

Ugrás az oldal tetejére »

Vendégház kívülről Belső rész, konyha Kandalló Konyha 2 Fürdőszoba, WC Szoba belső Udvar Szoba Ágyak hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő