Horgásztó szállással

A Villa Curpad egy öt és fél hektáros birtok, melynek több mint a felét, pontosan három és fél hektáros részét foglalja el Kaposvár környékének egyik legnagyobb és legrendezettebb horgásztava.

Amikor a birtok a tulajdonunkba került, a tó elborzasztó állapotban volt, mivel az addigi tulajdonosok nem gondozták. Mi magunk is lelkes horgászok lévén fontosnak tartottuk, hogy a tavat jó állapotba hozzuk, hiszen egy ilyen értékes vizet több mint hiba lett volna elhanyagolni, és átadni az enyészetnek.

Tovább a horgásztó bemutató weboldalára »

A birtokon levő fejlesztések során gondoltunk azokra a sporttársainkra is, akik hosszabb időt akarnak nálunk tölteni, mivel rabul ejti őket a gondozott és szép horgásztó – vagy a környék.

A horgászoknak – akik Somogyból, de távolabbról is érkeznek hozzánk – kínált olcsó szobák minden igényt kielégítőek, nem csupán kis lyukak, amelyek arra valók, hogy a nap végén (vagy éjszakai horgászat után a nap elején) a nálunk levők bedőljenek az ágyba, hogy aztán alig várják, mikor mehetnek vissza a partra.

Teljes ellátás

A horgásztó mellett hatalmas park is húzódik, a vendégház pedig egy olyan épületkomplexum része, ahol csárda, étterem és grillterasz is található, tehát a horgászokat frissen készített étel várja a nap minden részében.

Minőségi horgásztó, minőségi, olcsó szállással, gyönyörű környezetben? Villa Curpad Vendégház - nézzen be hozzánk!

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

 

Vendégház kívülről Belső rész, konyha Kandalló Konyha 2 Fürdőszoba, WC Szoba belső Udvar Szoba Ágyak hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő