Olcsó szállás

Az olcsó szállás nem jelent igénytelenséget, lepusztultságot és azt, hogy az Isten háta mögül kell eljutnia a falusi boltba vagy – távolabbra tekintve – valamelyik kiszemelt kirándulóhelyre.

Jöjjön el a Villa Curpad Vendégházba és megláthatja, hogy a vidéki vendégszeretet nem csupán szólam, az olcsó falusi szállás pedig létező fogalom.

Kaposvár mellett, Kiskorpádon, ebben a kis, csöndes faluban várjuk vendégeinket, akár egy éjszakára jelentkeznek be hozzánk, akár hosszabb időt kívánnak nálunk és Somogy ezen részén eltölteni.

Vendégházunkban akár 40 főt is el tudunk helyezni, így nem kell azon gondolkodnia, hogy hol talál olcsó szállást konferenciája résztvevőinek, lakodalmas vendégeinek vagy egy osztálytúra résztvevőinek.

Megfizethető árú szállás

Ha horgászni szeretne vagy turistautat szervez, esetleg tájfutóversenyt tart Somogy legszebb vidékén, és a költségvetése szűkre van szabva, olcsó szállást keres, de akár magának, akár vendégeinek minőséget is szeretne biztosítani, nálunk megtalálhatja, amire vágyik.

Szobáink jól felszereltek, minden igényt kielégítenek, és természetesen odafigyeltünk arra is, hogy a szállás környezete is a legjobb legyen.

A Villa Curpad hatalmas parkja nagyszerű hátteret nyújt a csendes pihenéshez, kikapcsolódáshoz, a birtokon levő három és fél hektáros horgásztó gyönyörködteti a partján sétálókat, de különösen a horgászok számára kínál nagyszerű kikapcsolódást – és gazdag fogást.

A Villa Curpad Vendégház mellett levő étterem és csárda biztosítja, hogy a nálunk vendégeskedők finom ételeket fogyaszthassanak reggelire és ebédre, valamint különösen este, a konferencia, a túra vagy bármilyen kimerítő esemény után.

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

 

Vendégház kívülről Belső rész, konyha Kandalló Konyha 2 Fürdőszoba, WC Szoba belső Udvar Szoba Ágyak hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő