Turistaszállás

Somogy legszebb vidéke, Kaposvár környéke gyönyörű tájakkal, dimbes-dombos vidékkel, arborétumokkal, vadasparkokkal várja az ide látogatókat.

Reméljük, hogy akik a csodás tájat bejáró autós, gyalogos, biciklis túrákra ellátogatnak Külső-Somogyba, azokat vendégként köszönhetjük a Villa Curpad birtokon.

Mi, a Villa Curpad tulajdonosai és dolgozói mindent megteszünk, hogy a nálunk megszállók ne csupán a természetes, hanem az épített környezetben is kellemesen érezzék magukat, és a túrák szakaszai közti pihenőidőben olcsó, de minőségi szálláson pihenhessenek.

Mivel egész életünket itt éltük le, és minden a somogyi tájhoz, Kaposvár környékéhez köt bennünket, lokálpatriotizmusunk is arra ösztökél bennünket, hogy a hozzánk látogatók jól érezzék magukat nálunk és visszatérjenek hozzánk.

Igényes turistaszálló

Turistaszállásunkon levő szobáinkban 40 főt tudunk elszállásolni minden igényt kielégítő körülmények közt. A hozzánk látogató, nálunk megszálló vendégek színvonalas ellátásban részesülnek.

Mi azt tartjuk, nem kell, hogy a turistaszállás csupán átmeneti hajlék legyen, egyfajta ideiglenes kalyiba, ahol éppen csak meghúzhatják magukat a Somogy középső részébe irányuló túrák, kirándulások közt a turisták.

Étkezés

A Villa Curpadon nem csupán a szállás képvisel magas színvonalat, de a birtokon levő csárda és étterem, valamint grillterasz is finom ételekkel várja a nálunk szállást keresőket.

A vendégház egy két hektáros park közepén található, a parkhoz három és fél hektáros, gondozott, rendszeresen telepített és jól karbantartott horgásztó is tartozik.

Ha Kaposvár környékén, Külső-Somogyban jár kirándulni, túrázni, gondoskodjon róla, hogy semmi ne ronthassa el aktív pihenését, és válasszon minket főhadiszállásul!

 

Ugrás az oldal tetejére »

 

 

 

Vendégház kívülről Belső rész, konyha Kandalló Konyha 2 Fürdőszoba, WC Szoba belső Udvar Szoba Ágyak hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő