Vadász szállás

Ideális környezet a vadászni vágyóknak

Vajon mennyibe kerülhet megszállni pár éjszakára Európa vadakban egyik leggazdagabb részén? Kevesebbe, mint gondolná! Az egész kontinensen egyedülálló gazdagságú vadállománnyal rendelkező Magyarországról van ugyanis szó! És benne természetesen Somogyról, amely az országon belül is kiemelkedően gazdag terület. Központi elhelyezkedésünknek köszönhetően a Curpad vadász szállás Kaposvár mellett ideális lehet egész Somogy megye bebarangolására.

Ha pedig egy vidék ilyen ideális környezetet teremt a vadászni vágyóknak, akkor biztosan sokba is kerül – teheti fel magának a kérdést, ha nem járt még nálunk. Azonban a Kaposvár melletti Villa Curpad egyik legfőbb erőssége, hogy nem csak idilli környezetben fekszik, kiváló kikapcsolódási vagy sportolási lehetőséget kínál, hanem még olcsó is. Szeretettel várjuk birtokunkon a horgászni és vadászni vágyókat, akik Közép-Somogy eme kies részén akarnak hódolni szenvedélyüknek.

Vadászszálló Somogy központjában

Vendégházaink, melyek vadászszállásként is funkcionálnak, egy hatalmas, két hektáros park közepén helyezkednek el, egy három és fél hektáros tó mellett. Kiskorpád központi fekvése miatt Somogy legjobb vadászhelyei pillanatok alatt elérhetők a Villa Curpadtól. Közel van hozzánk a megyeszékhely, Kaposvár is (húsz perc autóval), ahol több vadászbolt is várja a sporttársakat, ha bármilyen felszerelésben hiányt szenvednének.

Vadászszállásaink nem csak fekvésükkel és árukkal vívták ki a vadászok elismerését, hanem azzal is, hogy a szállásokhoz csatlakozó birtokon csárda, étterem, grillterasz található, ahol a magyar konyha igazi remekei várják a vadászatból hazatérőket. A minőségi környezethez minőségi ételek, kiszolgálás, szálláshely tartoznak, hogy ha ön nálunk foglalja le éjszakáit, a vadászaton kívül ne kelljen semmi mással foglalkoznia, hogy semmi se terelje el figyelmét a legfontosabbról: a vadról.

Kapcsolat

Telefon: 36 82 713 099

Mobil: 36 70 323 6900

E-mail: info@villacurpad.hu

 

Ugrás az oldal tetejére »

Vendégház kívülről Belső rész, konyha Kandalló Konyha 2 Fürdőszoba, WC Szoba belső Udvar Szoba Ágyak hírlevél feliratkozás

Az Ön neve*:


E-mail címe*:Település:


Esküvő szervezés - Kaposvár Esküvőszervezés (Kaposvár) Csapat építés Kaposvár, Somogy Váradi Roma Café videó 3 2 Együttes, Három plusz kettő